Servicii To Marmura Prodesign Piatra Neamţ

Seminee de Marmura

Credeai că nu poţi găsi un producător de şeminee cu experienţă şi preţuri accesibile, la tine în judet? Şeminee To Marmura Piatra Neamt este răspunsul căutarilor tale!

Având o experienţă de peste 16 ani în domeniu, firma To Marmura Piatra Neamt âţi oferă şemineul potrivit tipului de spaţiu pe care îl numeşti cu drag acasă. Cu grija, atenţie la detalii şi mai ales respect pentru calitate,  echipa To Marmura Piatra Neamţ vă stă la dispoziţie cu toate informaţiile necesare ce presupun consultanţa, proiectare, prelucrare, montajul şi întreţinere în vederea obţinerii unei soluţii de amenajare utile şi mai ales plăcute, necesare oricărui spaţiu modern. Şemineele noastre sunt special create pentru oamenii care îşi adoră casa.

Seminee de Marmura - Consultanţă

Consultanţă

Discuţii iniţiale şi consilierea clienţilor în alegerea soluţiilor optime pentru şemineul din marmură sau oricare alt produs din marmură. Aceste discuţii presupun găsirea variantei cele mai economice pentru şemineul dorit, consultanţă în alegerea modelului de şemineu personalizat ieftin, fie că e rustic, clasic sau modern şi a focarului potrivit, consultanţă privind toată gama de accesorii necesare la montarea, întreţinerea şi utilizarea unui şemineu, cea mai bună variantă de şemineu pentru locuinţa dumneavoastră, consultanţă în privinţa variantei cele mai bune de marmură folosită pentru placare, a focarului şi a cosului de fum.
Seminee de Marmura - Proiectare

Proiectare

TO MARMURA PRODESIGN Piatra Neamţ asigură proiectul tehnic, în strânsă legătură cu indicaţiile clientului, pentru realizarea şemineului personalizat ieftin, fie că e rustic, clasic sau modern, perfect din punct de vedere tehnic al designului şi luat în calcul cum acel şemineu se va integra în locuinţa dumneavoastră din punct de vedere estetic. Pentru orice alte informaţii despre cea mai bună variantă calitate / preţ a viitorului dumneavoastră şemineu, contactaţi echipa To Marmura.
Seminee de Marmura - Prelucrare

Prelucrare

Procesul de prelucrare al produselor din marmură se face prin: tăiere, şlefuire, căntuire, gravare şi finisare. În dotarea noastră există toate utilajele necesare: freză, maşină de finisat şi maşină de căntuit. Echipa To Marmura Piatra Neamţ, poate executa şi personaliza orice model de finisaj pentru şemineul dumneavoastră, fie că e rustic, clasic sau modern, pentru focarul pe care-l alegeti, în fabrica proprie cu materiale la alegere din Showroom.
Seminee de Marmura - Montaj

Montaj

Cu 16 ani de experienţă acumulată în Italia, echipa To Marmura Piatra Neamţ asigură montajul şemineului ales de dumneavoastră şi asigură respectarea proiectului tehnic întocmai şi optional, putem realiza şi amenajări din rigips în cazul şemineelor în funcţie de dorinţele şi aspectul casei dumneavoastră.
Seminee de Marmura - Întreţinere

Întreţinere

Pentru ca şemineul să funcţioneze în condiţii optime întreţinerea li curăţarea periodică a acestuia sunt esenţiale. Curăţarea şemineelor ce funcţionează cu combustibili solizi, se face împreună cu cea a coşului de fum. Curăţarea coşului de fum şi a şemineului trebuie în mod normal efectuată minim de două ori pe an, înainte de prima utilizare a şemineului în timpul anotimpului rece şi la finalul acestuia. Această curăţare este necesară pentru a evita depunerile de funingine în racordul dintre focar şi coşul de fum. Consiliere tehnica-comercială zilnic între 08.00 - 17.00 inclusiv sâmbăta şi duminica la numărul de telefon: 0747 422 321.