Şeminee personalizate din marmură Piatra Neamţ

Seminee de Marmura

To Marmura Pro Design Piatra Neamţ oferă servicii profesionale în domeniul producerii şi montajului de produse din marmură, la comandă, personalizata pentru fiecare client în parte. Gama noastră de produse din marmură include: şeminee, blaturi de duş, blaturi pentru chiuvete de baie şi bucătărie, scări, pervazuri, placaje. În cadrul serviciilor de montaj al şemineelor şi al pevazurilor putem asigura şi lucrări de amenajări cu rigips.

To Marmura Piatra Neamţ importă marmură italiană de cea mai bună calitate, din zona Lombardia, într-o gamă foarte diversificată de culori, texturi şi grosimi. Gama de modele de şeminee pe care le producem include: şeminee moderne, şeminee clasice, şeminee de perete sau şeminee rustice. Schiţele noastre de şeminee de catalog au fost concepute în colaborare cu designeri italieni specializaţi în şeminee.

Firma noastră a luat fiinţă la Piatra Neamţ în anul 2011, pentru a aduce în România experienţa noastră de peste 16 ani în prelucarea marmurii şi montajul de şeminee din marmură, experienţă acumulată după mult timp de lucrat în acest domeniu în Italia. Vă stăm la dispoziţie cu un showroom de prezentare şi hală de producţie în Săvineşti, la 10 km de Piatra Neamţ. O dată cu experienţa noastră, am introdus pe piaţa din România marmura italiană de cea mai buna calitate, care se deosebeşte prin durabilitate, luciu şi paleta de culori diverse.

Mamura este una din cele mai utilizate pietre naturale folosite la decoraţiuni interioare, fiind apreciată atât pentru frumuseţe cât şi pentru idea de lux pe care o exprimă. Disponibilă într-o multitudine de culori (alb, gri, bej, cafeniu, crem, maro, albastru, negru) şi într-o o gamă variată de dimensiuni şi finisaje (mat, antichizat sau polisat), marmura poate schimba radical imaginea şemineului dumneavoastră si o face potrivită oricarui stil de design – clasic, modern sau rustic, marmura oglindeşte adevărata personalitate a domiciliului dumneavoastră şi a şemineului dumneavoastră.

Folosită în placarea şemineelor, marmura este semn de opulenţă şi este alegerea firească a tuturor celor care înţeleg şi apreciază frumuseţea şi rezistenţa materialelor aduse direct din natură.

În timp ce studiaţi gama noastră de şeminee şi sobe, tradiţionale sau contemporane, cu combustibil solid, gazos, bioetanol şi electrice, finisate cu piatră, marmură sau lemn, aveţi în minte ca echipa To Marmura Piatra Neamţ vă poate îndeplini orice fantezie în ceea ce priveşte viitorul dumneavoastră şemineu şi vă stă la dispoziţie până găsiţi şi alegeţi combinaţia care este potrivită pentru dumneavoastră, stilulului dumneavoastră de viaţă şi bugetului dumneavoastră.

Echipa To Marmura Piatra Neamţ vă promite că vă aduce strălucirea reconfortantă a unei flăcări pâlpâitoare şi acel sentiment de căldură, confort şi eleganţă fără vârstă în căminul dumneavoastră.

To Marmura Piatra Neamţ