Şeminee Rustice din Marmură pentru Casa Ta în Piatra Neamţ

Şeminee Rustice din Marmură pentru Casa Ta în Piatra Neamţ
  • 27 Jan, 2020, 03:47 PM

Clienţii noştri sunt îndrăgostiţi de şemineele din marmură, cu aspect rustic. Avem prezentate pe instagram şi pe facebook, nişte modele excepţionale de şeminee, pe care le-am realizat pentru locuinţe private şi pentru pensiuni din România.

Trebuie să ştii de la început, faptul că echipa noastră de arhitecţi poate realiza un proiect pentru orice model de şemineu. Avem cataloage de la furnizorii din Italia şi îţi putem prezenta foarte multe variante, care s-ar potrivi perfect cu ideile tale. Prelucrăm marmura 100% naturală, adusă din toata lumea. Pentru a putea servi toţi clienţii care îşi doresc şeminee rustice din marmură, importăm marmură din ţări exotice şi prelucrăm blocuri imense de marmură, de la zero. .

Finisajele sunt realizate cu o precizie fabuloasă şi ne mândrim cu nişte lucrări extrem de frumoase. Nu există vreo variantă de culoare pe care să ne-o solicite cineva şi noi să nu o putem furniza. Suntem atât de îndrăgostiţi de acest domeniu de activitate, încât ne dorim să devenim un sinonim pentru:şeminee din marmură. Suntem îndrăgostiţi de şemineele rustice din marmură.

Şi noi în locuinţele proprii, ne-am făcut şeminee rustice din marmură, la care ne încălzim în serile reci de iarnă, cu un pahar de vin fiert, de casă sau cu un ceai din fructe naturale. Stilul rustic ne place la nebunie şi o să puteţi observa din fotografiile postate in online, ce lucrări frumoase am făcut până acum..

Nu reuşim chiar de fiecare dată să facem fotografii perfecte, însă încercăm să surprindem esenţialul din fiecare proiect. Ne place nespus de mult să fim în ton cu moda şi cu tendinţele în domeniu şi reinventăm rusticul de fiecare dată când avem ocazia, în linii moderne şi elegante.

Şemineele rustice au fost cele mai comandate în anul 2019. În anul 2019 am avut o cerere foarte mare de şeminee rustice din marmură. Din 5 solicitări, 3 au fost pentru şeminee rustice. Astfel că a trebuit să ne adaptăm la toate spaţiile posibile care ne-au fost prezentate. Trebuie să ştii că sunt proiecte la care se lucrează şi câte 3 luni de zile, pornind de la faza de proiectare şi până la montaj. Este extrem de complex să proiectezi de la zero un şemineu rustic, care să se potrivească unui spaţiu limitat.

Mai în glumă, mai în serios, ne gândim să construim un spaţiu special de cazare, pentru angajatii noştri, fiindcă toţi ar dori sa stea mereu la locul de muncă, când începem să lucrăm la un proiect. Marmura pe care o prelucrăm este de cea mai buna calitate. Te invităm la showroomul nostru din comuna Săvineşti (12 km de Piatra Neamţ - spre Bacău), să vezi cum avem expuse plăcile din marmură. Unele au istorii impresionante, pe care le inşiruim în postările de pe Facebook si de pe Instagram. Dacă am putea simţi anii de istorie atunci când atingem marmura, cred că am putea să scriem sute de pagini despre vremurile pe care le-au prins aceste materiale. Se spune ca materia are memorie şi suntem convinşi că dacă piatra ar putea vorbi, multe mistere s-ar rezolva. Probabil că deja ţi-ai dat seama că noi suntem povestitori şi că ne place enorm de mult acest domeniu de activitate, însa dacă eşti interesat de şeminee rustice din marmură, contactează-ne şi îţi promitem că experienţa colaborarii cu noi, va fi una de poveste!

share :