Şeminee Moderne din Marmură pentru Casa Ta în Piatra Neamţ

Şeminee Moderne din Marmură pentru Casa Ta în Piatra Neamţ
  • 03 Feb, 2020, 09:53 AM

Avem o bună perioadă de timp, de când suntem asaltaţi de arhitecţi din toată România, pentru proiecte de şeminee moderne din marmură, pe care le executăm de la zero şi până la montaj. Suntem uimiţi uneori de lucrările pe care le facem, dar ştim un lucru sigur: vom deveni cei mai buni din regiune, în acest domeniu.

TO MARMURA este un producător de şeminee moderne din marmură. Lucrările pe care noi le executăm, sunt adevarate opere de artă. Folosim tehnici moderne de prelucrare a marmurei şi putem executa orice model. Combinăm materiale diverse, cum ar fi: lemn, travertin, inox, piatră clasică şi culori diverse de marmură, pentru a realiza cele mai superbe proiecte. Te poti linişti, dacă ne-ai întâlnit pe noi. Fiindcă şemineul tău preferat, poate deveni realitate.

Folosim focare de cea mai bună calitate, importate din Italia şi Austria şi avem în portofoliu lucrări care ar fi fost imposibil de realizat pentru alte companii din domeniu. Avem o echipă dedicată de arhitecţi şi ingineri. Fiecare lucrare este proiectată în detaliu şi materialele sunt alese atent, după configuraţia fiecîrui spaţiu.

Anul 2019 a fost despre şeminee rustice, anul 2020 se anunţă a fi un an al şemineelor moderne. Am primit deja solicitări foarte interesante de la arhitecţi din toată România şi lucrăm cu spor şi cu conştiiciozitate, în fiecare zi, pentru a duce la final aceste opere de artă. Fiecare şemineu, este unic şi modern în felul său. Nu există un şemineu identic. Fiecare lucrare are ceva aparte, un stil nou şi un stil de lucru diferit.

Prelucrăm blocurile de marmură de la zero şi facem ca totul să iasă perfect. Ne ocupăm inclusiv de montaj sau realizăm schiţe complexe, pentru clienţii care doresc ca montajul să fie făcut în regim propriu, sau de către alte echipe specializate.

Trebuie să ştii că nu există proiect de şemineu pe care noi sa nu-l putem realiza. Ne poti prezenta cel mai complex şemineu din lume şi chiar de va fi să lucrăm 1 an de zile la acesta, noi îţi vom împlini visul. Marmura ar avea de spus poveşti istorice. Călătorim în fiecare an câteva mii de kilometri, ca să alegem marmura perfectă. În 2019 am fost în Italia şi în India, pentru a alege zeci de tone de marmură, pe care acum le folosim pentru producţia de şeminee rustice sau moderne.

Trebuie să ştii de la noi: cele mai frumoase şeminee sunt acelea care sunt realizate exact dupa dorinţa clientului. Arhitecţii noştri se ocupă de acest lucru şi fac posibil fiecare vis în parte. Dar dacă ar fi ca marmura să vorbească, cu siguranţă poveştile ar fi extrem de interesante. Găsim urme ale istoriei, pe marmura pe care o prelucrăm şi uneori devenim nostalgici la gândul că în urma cu câteva mii de ani, existau oameni care priveau această marmură şi o studiau pentru frumuseţea ei, în forma munţilor din care a fost extrasă.

Îţi doreşti un şemineu modern? Contactează-ne chiar acum. Nu contează cât de complex este proiectul tău, sau cât de mic sau mare este spaţiul în care vrei să-l amplasezi. Ne adaptăm fiecărei lucrări în mod unic şi suntem convinşi că te vei îndrăgosti de operele de artă pe care le realizăm.

share :