Şeminee cu Focar pe Lemne pentru Casa Ta în Piatra Neamţ

Şeminee cu Focar pe Lemne pentru Casa Ta în Piatra Neamţ
  • 03 Feb, 2020, 10:31 AM

Vrei să ai în casă un şemineu pe lemne? Nu ştii încă ce model să alegi sau ce material este mai potrivit pentru spaţiul pe care îl ai? Te aşteptăm la fabrica noastră din comuna Săvinesşti din Judeţul Neamţ, să povestim despre cum proiectul tău poate deveni realitate.

Echipa noastră de arhitecti va pune în aplicare planul tău pentru un şemineu pe lemne perfect. Sunt situaţii când ni se cer lucruri inedite: gravarea unui blazon în marmură, sau construcţia unui mic tablou reprezentativ pentru familie, în masca şemineului, într-un loc special. Vestea cea bună este că folosim tehnologie de ultimă generaţie şi avem toate atuurile ca să îţi construim cel mai frumos şemineu, din marmură sau travertin.

Şemineul perfect pe lemne, EXISTĂ. Află acum că şemineul perfect, pe lemne, există. Noi îl producem şi dacă te întrebi cum arată, îţi vom răspunde foarte direct: exact ca în visele tale. Fiindcă noi putem crea orice tip de şemineu îţi imaginezi, chiar dacă ar fi să lucrăm cel puţin 6 luni la proiectarea şi construcţia acestuia.

Importăm marmură din zone exotice din toată lumea şi ne mândrim cu o gamă variată de culori şi modele. Aşa că, dacă îţi doreşti un şemineu pe lemne ştii ce ai de făcut: să ne contactezi chiar acum şi să ne întâlnim să discutăm despre proiectul tau.

Colaborăm cu arhitecţi din toată România. Este o plăcere pentru noi să primim provocări, fiindcă ştim că le putem face faţă. Am construit şeminee pe lemne pentru locuinţe personale, hoteluri, pensiuni, case de vacanţă şi chiar şi pentru apartamente. Sunt persoane care locuiesc în apartamente foarte spaţioase şi care îşi doresc să aibă un şemineu în camera de zi. Astfel că, noi ne conformăm fiecărui proiect şi spaţiu care ne este pus la dispoziţie şi realizăm lucrări ce arată ca nişte opere de artă.

Folosim focare de ultimă generaţie. Focarele pe care le folosim sunt bine izolate, de cea mai bună calitate şi eficiente energetic. Sunt şeminee pe care le garantăm pentru totdeauna, fiindcă marmura folosită, este veşnică dacă este întreţinută corespunzator iar focarele pot funcţiona foarte mulţi ani, dacă sunt revizuite periodic conform manualului oferit de producător.

Importăm din Italia şi din Austria, focare pentru şeminee pe lemne, care au un grad mărit de eficienţă şi care încălzesc spaţii foarte mari, cu o cantitate redusă de lemne. Ne ocupăm de la zero, de realizarea unui şemineu pe lemne. Echipa TO MARMURA poate face ca visul tău să devină realitate!

Proiectăm de la zero orice model de şemineu, sculptăm în marmură cu tehnologie modernă şi ne iîncadrăm perfect în orice spaţiu. În catalogul nostru vei putea găsi modele deosebite, pe care le realizăm la comandă. Avem pe stoc câteva variante de şeminee şi pot fi montate imediat, în cazul în care ai nevoie rapid de un şemineu. Însă te îndemnăm să nu te grăbeşti şi să alegi cu grijă fiecare pas pe care vrei să-l faci pentru locuinţa ta, fiindcă trebuie să ştii că aceste lucrări sunt inedite.

Vrei un şemineu pe lemne? Contactează-ne chiar acum şi te aşteptăm în showroomul nostru ca să alegem împreună modelul care ţi se potriveşte. Îţi vom povesti despre istoricul fiecărui tip de marmură şi te vom ajuta să faci cea mai bună alegere, pentru un şemineu pe lemne.

share :